Kan man være stærk på den forkerte måde !

Jeg prøver på at klare det, der er så mange ting jeg gerne vil. Bage med børnene, tage med på skoleudflugt, male og være kreativ, samtidig med opvasken, oprydningen, arbejde, eksamen……. Jeg vil det hele, men det tager for mange kræfter og hold da op hvor bliver man ked af det når benene strejker og man må droppe planer og lave ændringer som man egentlig ikke har lyst til at lave.

Og så var der en kær ven der sagde til mig; Charlotte jeg tror du er stærk på den forkerte måde!!! Uuh  den ramte – for det er jo det jeg er.  Jeg behøver jo ikke klare alt – gør jeg?

Jeg ved jo godt at det er i min sårbarhed jeg skal finde min styrke og virkelig stoppe med at klare…. Tillade mig selv at være i det der føles godt, tillade at ligge og holde om børnene midt i rodet.

Mine børn sagde begge den anden dag – mor jeg er glad for jeg valgte at du skulle være min mor – du er den bedste mor man kan vælge – min søn tilføjede lige, hvis jeg skulle lave noget om – vil jeg gerne at du kan løbe :)  og ja det kunne være fedt – måske er det mit ønske der afspejler sig i ham. Måske hvis jeg fandt ro i sårbarheden og virkelig accepterede mig selv 100 % ville det også afspejle sig.

Så jeg vil starte med at være stærk på den rigtige måde, nemlig ved at give slip på rigtig og forkert. Give mig selv et kærligt knus hver dag – og vide at alt er lige som det skal være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>