Elsk hele dig.  Din sjæl og hver enkel lille celle i din krop.

 

Be wildly devoted to someone, or something

Cherish every perception.

At the same time forget about control.

Allow the beloved to be herself and to change

Passion and compassion, holding and letting go –

This ache in your heart is holy.

Accept it as it rise of intimacy

With life secret ways

Devotion is the divine streaming through your body.

From the place in you before time.

Love’s energy flows through your body.

Toward a body, and into eternity again.

Surrender to this current of devotion

And become one with the body of love ( lorin Roche)

 

Jeg sidder mine sidste dage i Schweiz og vil så gerne fortælle hvad er er sket de tre uger jeg har været her, men tror ikke jeg helt er klar til at fortælle om behandlinger, test og observeringer ifht til det fysiske – min krop skal have en masse kærlighed og tid til at regenerer den næste tid.

Tre uger med fokus kun på sig selv –  er jo helt usædvanligt – hvornår er det lige sket før. I tiden har jeg været igennem alle sindstilstande og emotioner. Alt lige fra magtesløshed og frustration til håb, taknemmelighed og lyksalighed. Jeg har haft tid til, at turde være i alle følelserne også de svære. Og jeg har haft modet til at holde hjertet åbent og ikke lukke i. Hjertet er et smukt og kraftfuldt energicenter. Det er stedet for kærlighed, sorg og glæde. Her føler vi tillid, accept, tilgivelse og fred. Du ved, hvordan det føles, når dit hjerte er åbent og lukket. Du kender hjertets energi – Hvordan det er at føle kærlighed, hvordan det er at føle begejstring – og inspiration strømme fra dit hjerte. Du har helt sikkert oplevet, hvordan du kan mærke følelsen af kærlighed i et menneskes nærhed. Modsat kender du nok også følelsen af en knude i hjertet og følelsen af sorg.

jeg er blevet nødt til at give slip, hengive og overgive mig til, at der er noget større og langt dybere. Gud, kærlighed, livets energi eller hvad du vælger at kalde det. og have tillid til at alt er som det skal være.

Denne oplevelse har givet mig noget man ikke kan købe for penge. Tror jeg er et skridt nærmere til at kunne sige til min krop jeg elsker dig og acceptere dig – og jeg har lyst til at udføre mit livsformål sammen med dig. Endelig er det gået op for mig at min skamfuldhed over og flugt fra kroppen, absolut ikke har været gavnligt for hele mig. For at jeg kan være hel skal jeg både være i krop og sjæl – der skal være harmoni. Jeg skal se skønheden både i min krop og sjæl. Og det er gået op for mig at det ene udelukker ikke det andet. Så det er vigtigt at sige ja til livet, elske livet, elske dig selv og jeg oplever at dette giver en større kontakt til det guddommelig i mig selv. Og måske er det i sig selv den største gave i min ” hel – bredelse” process.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>