Helbredt?

Der er gået nogle uger siden jeg kom hjem fra Schweiz. Og jeg har fået spørgsmålet mange gange. Har du fået det bedre, hvad fik du ud af dit ophold, er du helbredt??

Det har været meget svært for mig at svare på. For det er en proces der først lige er startet. Der er den fysiske del, hvor jeg har fået svar på en masse tests, og nu står jeg med nogle resultater, som virkelig giver mening for mig, og noget at arbejde videre med. Jeg er blevet bekræftet i mange ting. Netop at Kosten, allergier, stressniveau og b.la. tungmetaller spiller en stor rolle. Andre ting var helt nye for mig. Resultaterne vil selvfølgelig helt være afhængige af den enkelte person, men lægerne gav udtryk for at de så mange af de samme problemstillinger ved autoimmune sygdomme.

I Schweiz så de mig og ikke diagnosen MS. De åbnede Pandoras æske for at finde eventuelle årsager til at min krop, reagerer som den gør. Det var fantastisk at fjerne mærkaten MS og kigge på kroppens ubalancer i stedet. Det var rart at være omgivet af læger, der faktisk så på helheden og havde fokus på krop, sind og sjæl.

Og er jeg så helbredt? – Det føles lidt sådan. Jeg har følelsen af en indre styrke, en følelse af at helt inde på celleplan – er der et større arbejde, der er startet, hvor der bliver om-rokeret og regeneret. Det er en meget syret og dejlig oplevelse. Har virkelig fået en fornyet tro på, at alt er som det skal være og livet kan bare komme an!! At benene stadig er svage og ikke vil som jeg – er blevet sekundært. Denne fantastiske fornemmelse får smilet frem.

Her i mens jeg er startet med at tage ufattelig mange kosttilskud, hømopati… for at bygge op og detoxe kroppen for b.la. tungmetaller og viruser føler jeg mig allerede helbredt. Jeg ved jeg stadig skal støtte og pleje min krop. ( Uddybet behandlingsforløb kommer senere – men du er altid velkommen til at kontakte mig.)

Og hvad har gjort den store forskel. For mig har det selvfølgelig været de mange forskellige behandlinger i Schweiz, men den største del – har nok været at jeg virkelig er kommet ned i hjertet og virkelig mærket mig selv, at jeg igen kan fornemme denne guddommelig kraft omkring og inden i mig. Det er ikke helt nyt og hjertets vej har været min vej igennem længere tid. Men tror først, det er nu at jeg mærker det helt tydeligt. I al den smerte, magteløshed og opgivenhed – som jeg skrev i mit sidste indlæg har jeg turdet mærke og være i det svære. Jeg har inviteret gud ind i mit liv igen. Og det har givet mig tryghed til at give slip og overgive mig. Opdage at min kerne er ren og ubetinget kærlighed – alt andet er bare historier tankerne skaber. Jeg føler mig pludselig mere levende og en del af noget større. Pludselig forstår jeg – at der er en mening med alt – hvis jeg tør tage imod. Selvfølgelig vil jeg opleve smerte, græde over at miste, frygte, men jeg vil ikke lade det styre mit liv – jeg vælger at acceptere, jeg vælger at lade den kærlighed, denne magiske følelse jeg mærker dybt inde styre – Jeg vil give mig selv tid til at mærke, at være, at stoppe op, være ægte og fordybe den guddommelige og indre kontakt

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>