Håb !

Det går den forkerte vej – sådan føles det i hvertfald lige nu. Jeg har mistet i dette øjeblik håbet. Håbet har været der hele tiden, det er det der har holdt mig oppe, det der har fået mig til at kæmpe videre. Hvordan får jeg min styrke og mit håb tilbage.

Måske kræver det at jeg tager styringen igen og på en måde skaber lys i krop, sind og sjæl.

At jeg igen får kontakt med min indre sandhed og hjerte igen.

At jeg tør stole på min egen intuition og følge det der i mit hjerte føles helt oprigtigt.

Jeg acceptere den store sorg der har lagt sig om mit hjerte, som får mig til at trække mig ind i mit skjold væk fra alt og alle. ind i mit eget kloster hvor jeg kan nære og sætte gang i min egen selvhelbredende kraft.

Et øjeblik blev jeg påvirket af dårlige analyse resultater, snak om medicin og frygten for at ende i en kørestol, bare billedet af en kørestol får tårerne til at løbe og sorgen vokser sig stor og omslutter mig. og jeg kan ikke få øje på stjernerne i mørket. Fornuften hvisker måske skal du tage imod et hjælpemiddel, men måske er det forgængelighed jeg ved det ikke – jeg vil bare ikke overgive mig til dette – jeg vil ikke miste min kraft, jeg vil bevæge mig uden en maskine.

Og så når jeg sidder på yoga måtten ser jeg stjernerne igen. De er der – smilet og lykken fylder mit hjerte. Lykken er at undervise og guide andre ind i den verden jeg elsker. Jeg fyldes med taknemmelighed over at jeg kan dele min passion. Jeg føler mig stærk der på yogamåtten og mærker den fantastiske effekt yogaen har på hele mit nervesystem og ikke mindst min sjæl.

Hvordan udnytter jeg dette – jeg er gået i gang med at fordybe mig endnu mere i yogaen – jeg ved jeg nok skal finde vej igennem trængslerne – så jeg når stjernerne. En lille gnist af håb.

Så jeg går i træningslejr med selvomsorg, kreativitet, meditation, nærvær. Jeg vil styrke min indre ledestjerne ved at stå ved mig selv og bruge min vilje, sætte det stagnerede fri, så der bliver plads til bevægelse og lys. Jeg vil mestre mit eget liv og bruge og opbygge den stærke livskraft der findes inde bag ved den svage krop som er min bolig.

Og hjælp er mere end en maskine, hjælp er jo også en fantastik veninde der vil bære mig til stjernerne uden tøven. Og styrke er også at tage imod med taknemmelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>