Hvordan behandler vi vores krop

Kan man spise og leve sig ud af sclerose?  mange vil sige nej.

Sclerose er en kronisk sygdom der kun går en vej nemlig nedad. Det var denne besked jeg fik i 2010 da jeg fik diagnosen sclerose.

Når det kommer til vores bil skal vi nok sørge for at alt er i orden. Den kommer til check jævnligt, vi kunne aldrig drømme om at putte det forkerte brændstof på og vi sørge for olie undervognsbehandling m.m.

Når det kommer til vores egen krop ser det straks helt anderledes ud, vi propper alt muligt skrammel i vores krop, som den aboslut ikke har brug for eller har godt af, raffineret, spoleret, nærringsfattigt mad som junkfood, unaturligt fede og stressede dyr, ødelagte fedtstoffer, raffineret sukker og raffinerede kornprodukter.

vi har alt for travlt og lytter sjældent til kroppens signaler….når en krop oplever stress og fodres med mad mad den ikke ved hvad den skal gøre ved fungere den dårligt og kan i sidste ende reagere med en alvorlig sygdom –   så du vælger selv hvilken samtale du fører med din krop, giver du den et møgfald eller taler du pænt og ordentligt til den. Kroppen svarer tilbage på samme måde. Som i nok kan regne ud tror jeg på at man kan spise og leve sig ud af sclerose. Men det er et livslangt projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>