Hvem er jeg

Hvem er jeg, er jeg den andre ser når blikket glider fra et punkt til et andet, er jeg den frygt jeg ser i andres øjne, er jeg den der er begrænset af min fysiske krop. Den krop der ikke kan danse vildt og hæmningsløst, den krop der ikke let og elegant kan løbe hen over græsset, er jeg den der ikke har kræfter til at snitte og skære.

Hvem er jeg, er jeg den, der synker ind i sorgen, sorgen over at have mistet. Er jeg den der bliver overmandet af følelser, gråd, frygten og tankespind om fremtiden. Er jeg den der tænker tanker om hvem jeg er og hvem jeg ikke er.

Er jeg den der giver betingelsesløst, er jeg den der inspirerer, er jeg den der skaber….

Hvem er jeg, hvem er du..

Hvordan definere jeg den jeg er, måske udfra historier om hvad styrke og det rigtige er? Og hvad er det rigtige? Er jeg ikke den jeg er, lige meget hvad jeg gør, lige meget hvordan jeg bevæger mig. Lige meget om jeg sidder, står, danser eller ligger.

Alt det der opstår ser jeg, jeg mærker, jeg tillader, jeg sørger. Det er dele af mig, dele der er foranderlige ikke konstante, jeg er iagttager eller endnu mere den der oplever.. Alt det der skaber frygten er bundet op på historier, historier om hvem jeg er, hvem jeg troede jeg gerne ville være. Jeg drager konklusioner om hvad jeg skal gøre, hvad der er styrke.

Men måske danser jeg faktisk vildt og hæmningsløst,  bevæger mig graciøst, med værdighed i erkendelsen af, at alt er magisk og lige som det skal være. Lader livet udfolde sig med glæde, sorg, sårbarhed og ar – med alt hvad jeg indeholder.

Når jeg ser og oplever, står jeg ansigt til ansigt med min egen sårbarhed og styrke. Mærker at når jeg lytter til mit indre, er der en konstant underliggende ro, stabilitet og vildskab. Inden i mig skabes der, inden i mig stråler livskraften. Farverne og kreativiteten fylder mig. Indimellem er det usynligt i virkeligheden, i verden blandt andre. Indimellem ses farverne ikke tydeligt. Men jeg vil gøre alt for at give og sprede de farver jeg kan med det jeg er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>