Månedsarkiv: juni 2015

så er der snart afgang til schweiz!

1535646_487717494711173_6793179932272321652_n

Nu er det snart søndag d. 21. juni –  dagen jeg har ventet på i lang tid. Det er med sommerfugle i maven at jeg tæller ned. I næste uge skal jeg afsted den første af tre uger til Paracelsus klinik i Schweiz. Jeg har inderste inde en stor tro på at det er det helt rigtige og samtidig prøver jeg ikke at have alt for mange forventninger. Og hvad er succeskriteriet egentligt. Kan de trykke på en knap og wupti, kommer jeg hjem og kan løbe og gå som før. Det kunne da være meget dejligt, men det er jo ikke det der sker. Jeg er sikker på at jeg kommer til det bedste sted jeg kan komme og jeg kommer til at give mig selv de bedste muligheder for at kunne vende processen. Jeg får mulighed for at nulstille kroppen og derfra sætte de selv-helbredende kræfter i gang. Jeg har jo hele tiden vist at det handler om at gøre en indsats, jeg er bare kommet til et punkt hvor, Jeg har for lidt hjælp. Jeg er dybt taknemmelig for alle dem, der har hjulpet mig på min vej. Og jeg tror vist aldrig jeg har haft det så godt i sjælen før, og det er da et godt udgangspunkt for at a nulstille den fysiske krop.

Jeg håber denne oplevelse giver mig muligheden for at hjælpe andre samme vej.  Jeg skriver løbende omkring mit ophold – så vi ses !

Rødbede drøm!

Trænger jeg til lidt energi – Laver jeg altid en rødbede juice. Den helt traditionelle med Rødbede, æble, citron og ingefær. Skal der fornyelse til krydder jeg den med frossen frugt blendet sammen med den frisk lavede juice. Denne variation er et hit herhjemme.

  • ca. 5 rødbeder
  • 1-2 æbler
  • 1/2 citron
  • 2-3 cm ingefær ( kan udelades)
  • ca. 10 frossen jordbær
  • 1 banan el. en skive ananas

rødbeder, æbler, citron og ingefær ( evt. ananas) presses. saften blendes sammen med jordbær

DSC_5346 DSC_5355

Følg dine drømme

 

Så er jeg yogalærer! – Jeg er fyldt med glæde og lykke. Smilet vidner om den fantastiske følelse jeg er fyldt med. En drøm er gået i opfyldelse!. Da jeg for snart 5 år siden på et kursus skrev en af mine mål i livet ned – At blive yogalærer! Turde jeg ikke håbe og da slet ikke, da jeg samtidig stod med en nyankommet diagnose sklerose på cv’et. Men efter mange overvejelser tog jeg mod til og valgte at følge min drøm – istedet for at lade sklerosen overtage styringen. og nu to år efter står jeg her, med det mest fantastiske eksamensbevis i hånden. Igennem 2 år har jeg hver onsdag mødt på uddannelse – delt  tårer, grin, glæde, sorger, smil, knus, yoga, filosofi, tanker om livet og meget andet. Det har været en rejse som jeg absolut ikke vil være foruden. En rejse der har vist, at alt er muligt, bare hjertet er med. Jeg glæder mig så meget til at dele min yoga – glæde med mine fremtidige yoga elever.  og mon ikke min drøm om mit helt eget vidunderlige yoga sted også går i opfyldelse <3

17294_455765321239724_461197954294970141_n

 

 

 

Kan man være stærk på den forkerte måde !

Jeg prøver på at klare det, der er så mange ting jeg gerne vil. Bage med børnene, tage med på skoleudflugt, male og være kreativ, samtidig med opvasken, oprydningen, arbejde, eksamen……. Jeg vil det hele, men det tager for mange kræfter og hold da op hvor bliver man ked af det når benene strejker og man må droppe planer og lave ændringer som man egentlig ikke har lyst til at lave.

Og så var der en kær ven der sagde til mig; Charlotte jeg tror du er stærk på den forkerte måde!!! Uuh  den ramte – for det er jo det jeg er.  Jeg behøver jo ikke klare alt – gør jeg?

Jeg ved jo godt at det er i min sårbarhed jeg skal finde min styrke og virkelig stoppe med at klare…. Tillade mig selv at være i det der føles godt, tillade at ligge og holde om børnene midt i rodet.

Mine børn sagde begge den anden dag – mor jeg er glad for jeg valgte at du skulle være min mor – du er den bedste mor man kan vælge – min søn tilføjede lige, hvis jeg skulle lave noget om – vil jeg gerne at du kan løbe :)  og ja det kunne være fedt – måske er det mit ønske der afspejler sig i ham. Måske hvis jeg fandt ro i sårbarheden og virkelig accepterede mig selv 100 % ville det også afspejle sig.

Så jeg vil starte med at være stærk på den rigtige måde, nemlig ved at give slip på rigtig og forkert. Give mig selv et kærligt knus hver dag – og vide at alt er lige som det skal være.