Månedsarkiv: august 2015

Helbredt?

Der er gået nogle uger siden jeg kom hjem fra Schweiz. Og jeg har fået spørgsmålet mange gange. Har du fået det bedre, hvad fik du ud af dit ophold, er du helbredt??

Det har været meget svært for mig at svare på. For det er en proces der først lige er startet. Der er den fysiske del, hvor jeg har fået svar på en masse tests, og nu står jeg med nogle resultater, som virkelig giver mening for mig, og noget at arbejde videre med. Jeg er blevet bekræftet i mange ting. Netop at Kosten, allergier, stressniveau og b.la. tungmetaller spiller en stor rolle. Andre ting var helt nye for mig. Resultaterne vil selvfølgelig helt være afhængige af den enkelte person, men lægerne gav udtryk for at de så mange af de samme problemstillinger ved autoimmune sygdomme.

I Schweiz så de mig og ikke diagnosen MS. De åbnede Pandoras æske for at finde eventuelle årsager til at min krop, reagerer som den gør. Det var fantastisk at fjerne mærkaten MS og kigge på kroppens ubalancer i stedet. Det var rart at være omgivet af læger, der faktisk så på helheden og havde fokus på krop, sind og sjæl.

Og er jeg så helbredt? – Det føles lidt sådan. Jeg har følelsen af en indre styrke, en følelse af at helt inde på celleplan – er der et større arbejde, der er startet, hvor der bliver om-rokeret og regeneret. Det er en meget syret og dejlig oplevelse. Har virkelig fået en fornyet tro på, at alt er som det skal være og livet kan bare komme an!! At benene stadig er svage og ikke vil som jeg – er blevet sekundært. Denne fantastiske fornemmelse får smilet frem.

Her i mens jeg er startet med at tage ufattelig mange kosttilskud, hømopati… for at bygge op og detoxe kroppen for b.la. tungmetaller og viruser føler jeg mig allerede helbredt. Jeg ved jeg stadig skal støtte og pleje min krop. ( Uddybet behandlingsforløb kommer senere – men du er altid velkommen til at kontakte mig.)

Og hvad har gjort den store forskel. For mig har det selvfølgelig været de mange forskellige behandlinger i Schweiz, men den største del – har nok været at jeg virkelig er kommet ned i hjertet og virkelig mærket mig selv, at jeg igen kan fornemme denne guddommelig kraft omkring og inden i mig. Det er ikke helt nyt og hjertets vej har været min vej igennem længere tid. Men tror først, det er nu at jeg mærker det helt tydeligt. I al den smerte, magteløshed og opgivenhed – som jeg skrev i mit sidste indlæg har jeg turdet mærke og være i det svære. Jeg har inviteret gud ind i mit liv igen. Og det har givet mig tryghed til at give slip og overgive mig. Opdage at min kerne er ren og ubetinget kærlighed – alt andet er bare historier tankerne skaber. Jeg føler mig pludselig mere levende og en del af noget større. Pludselig forstår jeg – at der er en mening med alt – hvis jeg tør tage imod. Selvfølgelig vil jeg opleve smerte, græde over at miste, frygte, men jeg vil ikke lade det styre mit liv – jeg vælger at acceptere, jeg vælger at lade den kærlighed, denne magiske følelse jeg mærker dybt inde styre – Jeg vil give mig selv tid til at mærke, at være, at stoppe op, være ægte og fordybe den guddommelige og indre kontakt

 

Dadelsnask

Dadel snask

inden jeg fandt ud af at jeg ikke kan tåle mandler lavede jeg altid denne snack med mandler. Men nu har jeg prøvet at variere den på alle mulige måder. Nogen med mere succes end andre. så erstat mandlerne med dine favorit nødder, og frø. F.eks. cashew nødder, paranødder, græskarkerner, sesamfrø, hampfrø, chia frø, eller en kombination.  Kun fantasien sætter grænser og selvfølgelig smag og behag. ( valnødder fungerede ikke for mig men måske det er den rette kombination for dig)

Ca. 2 håndfulde  mandler/nødder/frø

2-3 spsk fulde raw kakao

ca. 2 håndfulde dadler

ca. 1 håndfuld rosiner

kokosolie – jomfru – koldpresset

1-2 tsk spirulina

kør det hele igennem foodprocessoren, put massen i et fad og i frysen. derefter kan det skæres i tern. og så har du snask til at tage lige fra fryseren

DSC_5356 DSC_5362DSC_5360

Elsk hele dig.  Din sjæl og hver enkel lille celle i din krop.

 

Be wildly devoted to someone, or something

Cherish every perception.

At the same time forget about control.

Allow the beloved to be herself and to change

Passion and compassion, holding and letting go –

This ache in your heart is holy.

Accept it as it rise of intimacy

With life secret ways

Devotion is the divine streaming through your body.

From the place in you before time.

Love’s energy flows through your body.

Toward a body, and into eternity again.

Surrender to this current of devotion

And become one with the body of love ( lorin Roche)

 

Jeg sidder mine sidste dage i Schweiz og vil så gerne fortælle hvad er er sket de tre uger jeg har været her, men tror ikke jeg helt er klar til at fortælle om behandlinger, test og observeringer ifht til det fysiske – min krop skal have en masse kærlighed og tid til at regenerer den næste tid.

Tre uger med fokus kun på sig selv –  er jo helt usædvanligt – hvornår er det lige sket før. I tiden har jeg været igennem alle sindstilstande og emotioner. Alt lige fra magtesløshed og frustration til håb, taknemmelighed og lyksalighed. Jeg har haft tid til, at turde være i alle følelserne også de svære. Og jeg har haft modet til at holde hjertet åbent og ikke lukke i. Hjertet er et smukt og kraftfuldt energicenter. Det er stedet for kærlighed, sorg og glæde. Her føler vi tillid, accept, tilgivelse og fred. Du ved, hvordan det føles, når dit hjerte er åbent og lukket. Du kender hjertets energi – Hvordan det er at føle kærlighed, hvordan det er at føle begejstring – og inspiration strømme fra dit hjerte. Du har helt sikkert oplevet, hvordan du kan mærke følelsen af kærlighed i et menneskes nærhed. Modsat kender du nok også følelsen af en knude i hjertet og følelsen af sorg.

jeg er blevet nødt til at give slip, hengive og overgive mig til, at der er noget større og langt dybere. Gud, kærlighed, livets energi eller hvad du vælger at kalde det. og have tillid til at alt er som det skal være.

Denne oplevelse har givet mig noget man ikke kan købe for penge. Tror jeg er et skridt nærmere til at kunne sige til min krop jeg elsker dig og acceptere dig – og jeg har lyst til at udføre mit livsformål sammen med dig. Endelig er det gået op for mig at min skamfuldhed over og flugt fra kroppen, absolut ikke har været gavnligt for hele mig. For at jeg kan være hel skal jeg både være i krop og sjæl – der skal være harmoni. Jeg skal se skønheden både i min krop og sjæl. Og det er gået op for mig at det ene udelukker ikke det andet. Så det er vigtigt at sige ja til livet, elske livet, elske dig selv og jeg oplever at dette giver en større kontakt til det guddommelig i mig selv. Og måske er det i sig selv den største gave i min ” hel – bredelse” process.