Månedsarkiv: august 2016

Rask!!!!

Lyset skinner, alt føles nemt og lige som det skal være. Kigger jeg tilbage på denne sommer er det som et helt liv, at jeg har bevæget mig igennem livets labyrint med voldsom fart. Men ikke uden at opleve og mærke, jeg har set alt på min vej, været nærværende og opmærksom. Der har været tid til refleksion, tid til at være med det der opstod. Mørket har haft sit tag i mig og i øjeblikke har jeg lade det opsluge mig. Vreden, frustrationen og sorgen var ved at kvæle mig. I den totale frygt for at jeg aldrig ville se lyset igen, har jeg overgivet mig. I overgivelse og hengivelse til, at der sker det der skal ske, mødte jeg den dybeste medfølelse og nænsomhed. Min sårbarhed voksede lige så stille, til en enorm indre styrke som jeg troede var forsvundet. Verden omkring var forandret jeg var forandret. Mon andre kunne se denne forandring! kan andre se at jeg faktisk er fuldstændig hel, at lyset i mig føles så stærkt og varmt!

Det føles fantastisk surrealistisk – en kraft i mig vokser og vokser. Jeg har total tillid og mod til at være mig.

Bekymringen for om jeg nu var stærk nok til at arbejde efter ferien er væk, forstår ikke den var der, når jeg nu står mit i det og mærker hvor meget styrke og energi det netop giver, at lave det jeg gør. Jeg er fyldt med taknemmelighed over at jeg har fået lov til at arbejde med noget, der er så fyldt med kærlighed. At jeg i den grad får lov til at udleve mit livsformål.

Jeg ved jeg er hel, men jeg ved også jeg er rask – altså fysisk rask. Jeg er overbevist dybt i mit hjerte. Når jeg mærker og ser på mig selv, ved jeg at det er sandt. Men hvorfor ved kroppen det ikke endnu, hvorfor er kroppen svag og uden kræfter, det giver da ingen mening. Eller også gør det. Lige nu er det ok – den må gerne tage sig god tid, jeg kigger og mærker den med medfølelse og tålmodighed. Jeg ønsker stadig, at den del af mig genfinder den samme styrke og kraft, for det er jo en del af mig, ikke noget separat, jeg kan ikke med oprigtighed sige min krop ikke er mig, alt er mig! Jeg vil elske og være nysgerrig på livet og lade mig flyde med livets magiske flow. Og i processen opleve at den kraftfulde energi efterhånden forplanter sig til det fysiske i det tempo og den måde den skal.