Om Livet Er……

Hej

Denne blog har været længe undervejs. Første gang den var i tankerne var i 2010 hvor jeg fik diagnosen Multipel sklerose. En besked der kastede mig ud i kaos af følelser, for hvad gør man lige når man får den besked. Jeg gik i gang med at lede efter succes historierne. Bestemte mig for at jeg ville lave et sted, hvor andre i samme situation, kan blive inspireret og måske finde en form for hjælp. Men det krævede 4 års personlig rejse og mod før jeg turde  lave bloggen – og her er den så – Et sted hvor jeg kan dele mine tanker om livet og de erfaringer jeg gør og har gjort mig.

Jeg hedder Charlotte.  jeg er gift med Henrik og har to vidunderlige børn Freja og Silas.  Jeg arbejder som Kranio Sakral Terapeut og snart yoga lærer. Jeg elsker min familie og jeg elsker  mit arbejde. I det hele taget elsker jeg livet – for det meste. Jeg elsker yoga, meditation, grøntsager, at grine og meget mere.

Derfor vil bloggen kommer til at handle om livet – både glæder og sorger – Og selvfølgelig livet med sklerose. Yoga, meditation, mad vil være temaer du vil støde på igen og igen :-)

Jeg håber at du vil blive inspireret

Kærligst Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>